Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.


RECURSOS DIDÀCTICS


La història gira al voltant d'un rusc d'abelles, en què una abella anomenada FER es troba amb un problema: la disminució de la població del rusc. Amb el suport dels seus companys Zanga, Work i Labora i de la seva àvia, la senyora Remei, plantejarà una sèrie de problemes i històries que permeten desenvolupar activitats.

Després de la presentació de l'aventura de FER les activitats es plantegen en dos blocs temàtics:

BLOC 1: Quina bona ideafer03
L’abella FER descobreix la història d'una sèrie d'invents i inventors. A partir d’aquesta història es duu a terme una activitat que consisteix que l'alumne observi les activitats empresarials del seu entorn més proper, amb la visita a l’escola d’un empresari del territori.

BLOC 2: Els reptes de FER
FER busca solucions per fer més viable el rusc, amb el suport de Zanga, Work i Labora i les converses amb la seva àvia, la senyora Remei. Es tracta de diferents relats que permeten descobrir aspectes empresarials i dur a terme una activitat que consisteix a simular la posada en marxa d’una idea empresarial, sorgida de diferents grups de treball.

BLOC 3:Històries d’empreses de la Catalunya Rural
Es basa en 21 històries d’èxit empresarial dins del territori rural adaptades al nivell de cicle superior de primària per tal de donar a conèixer casos reals d'èxit professional en un entorn rural.

FER a casa 1
Inscripci curs 2020 2021


DESCÀRREGUES (CATALÀ)

 


DOWNLOAD (ENGLISH)

 


DESCARGUES (ARANÉS)